PAAD weboldal

Project Description

A PAAD márkanév köztéri hirdetőfelületet, egészen pontosan padokat takar.

Ezeket a padokat kezdetben saját cégünk, irodánk és szolgáltatásaink bevezetésére használtuk. Már nyitás előtt városszerte bele lehetett futni a nagy türkizkék felületekbe, amin semmi más nem szerepelt, mint a logónk, és egy pici szlogen: Sikert tervezünk. Közel egy évig használtuk a padokat saját reklámozásunkra, majd úgy döntöttünk, hogy ezeket a kiváló reklámfelületeket a nagyközönség rendelkezésére bocsátjuk. Talán ódivatúnak tűnhet egy padreklám a mai kütyüvilágban, de elvitathatatlan előnyei vannak az elektronikus hirdetőfelületekkel szemben: a város legforgalmasabb pontjaink vannak elhelyezve, szem előtt vannak, és elég közel egymáshoz ahhoz, hogy az átlag városba járó, ügyintéző ember többször is elhaladjon egy-egy hirdetési felület mellett. Mindezek mellett pedig nem kell hozzá se áram, se internet, így történjék bármi az áramellátással, akkor is ott lesznek és fennhangon hirdetik bérlőjüket.

Elsősorban kampányhirdetésekre ajánljuk a padok reklámfelületeit. Csomagajánlatainkban a minimum bérlési idő 3 hónap 5 padra vonatkozóan. A bérleti időn belül a kreatív hirdetéseket bármikor lehet váltani.

Keresse fel a paad.hu weboldalt, amelyet természetesen mi készítettünk. Itt részletesen megtalál minden olyan információt, ami a padok bérlésével kapcsolatos, a tájékozódásban interaktív térkép is segít. Irodánk szívesen áll rendelkezésre a padok felületein megjelenő hirdetések tervezésében is, hogy a siker ne maradjon el! Látványos, kreatív és ötletes megoldásokat szállítunk, partnereinkkel együttműködve.

Weboldal: Maarsk Graphics – Szabó Rita

Project Details

Skills Needed:

Categories:

Leave A Comment

Csatlakozás már létező profillalA rendelkezésre álló idő lejárt.

Maarsk Graphics

Grafikai Tervező Iroda
"Sikert tervezünk!"

Telefon: +36 30 476 5808
Email: info@maarsk.com
Cím: Dunaújváros, Dózsa György út 22.

NYITVA TARTÁS
H-P: 9:00 – 17:00